В страната днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения

...
В страната днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения
Коментари Харесай

Синоптиците ликуват. Времето ще ни спести природен газ

В страната през днешния ден ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток и с него ще продължи да прониква студен въздух. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°, в София - към 20°.


-->
Над планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра - към 8°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 18°-20°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В петък и събота над Западна и Централна България времето ще е най-вече слънчево. Преди обяд над източните региони ще има забележителна ниска облачност или мъгла. Ще е съвсем безшумно или със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, а оптималните - сред 15° и 20°. В неделя и през първите дни от новата седмица времето ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, междинна и висока. Вятърът ще е слаб, в неделя от югозапад, а през идващите дни от запад-северозапад. Температурите ще се покачат, оптималните в цялата страна ще са към и над 20°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР