В столицата винаги се случва нещо интересно, което да ни

...
В столицата винаги се случва нещо интересно, което да ни
Коментари Харесай

В София oтваря врати първият ресторант с вендинг машини

В столицата постоянно се случва нещо забавно, което да ни заинтригува да предприемем вълнуваща разходка. Първият по рода си ресторант с вендинг машини отваря порти през днешния ден в София и разполага с две местоположения – Студентски град – улица „ Борис Стефанов 15 “ и на бул. „ Васил Левски 59 “.

За първи път в столицата ще имаме опция да опитаме италиански храни и артикули от най-голям клас, напълно приготвени във вендинг машините на VendingChef, а най-впечатляващото е, че те са подготвени за консумация в границите на 3 минути. Ще можем да се насладим на известни италиански ястия като паста Карбонара, лазаня Болонезе, канелони с рикота и спанак и доста други.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от VendingChef (@vendingchef)

Новият ресторант предлага и вендинг машина за освежаващи питиета, както и топли питиета от машината на Costa Express. Гостите на ресторанта ще могат да се насладят на професионално кафе-изживяване с първата за България кафе машина от Costa – Costa Express, която разрешава на потребителя цялостната независимост да избира сред разнообразни усети, аромати и мощ на кафето. Произведените в Италия машини дават опция на клиентите да изберат дали да получат храната си подготвена за консумация на място, или пък замразена за подготвяне вкъщи.

Новите заведения за хранене са напълно на самообслужване, нямат личен състав и разрешават само заплащания с карти и електронни устройства. Отворени са 24 часа, 7 дни в седмицата.

Иновативната концепция се ражда от взаимната работа на обичани хранителни италиански марки като Barilla и Dr. Schär. Машините оферират 100% италианска храна, a за постигането на достоверния усет и високо качество, от Barilla са вложили 13 години в създаването на продуктите.
Габрово с първата по рода си вендинг машина за боклуци у нас
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР