В сряда, вместо бащата, в кабинета му камериерката заварила отново

...
В сряда, вместо бащата, в кабинета му камериерката заварила отново
Коментари Харесай

Отново Чудовищно Зверство Срещу Камериерка В Слънчев Бряг

В сряда, вместо бащата, в кабинета му камериерката заварила още веднъж сина. Вместо пари обаче, получила обиди. Ядосана, отвърнала със същия звук. Но тогава била атакувана от мъжа с удари и ритници. Жената сподели по тялото си голям брой синини, за които си е извадила здравно удостоверение.

" Казах му: " Идвам за парите си ", а той отговори: " Пари няма да получиш, тъй като не си работила! Марш на открито! ". Разкрещя ми се, назова ме " уличница " и ме изблъска на открито. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в потрес и крещях " Помогнете! " на хората във фоайето ", описа Юлия.

За да се измъкне, тя ухапала шефа си.

Намесили се единствено трима мъже от личния състав, и то с цел да я изведат оттова. След това я закарали в местността Кошарица и там я оставят. При пътуването не са упражнили принуждение.

" Когато ме смъкнаха от колата, прозвуча фраза: " Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, само че, в случай че отново дойдеш в хотела, ще е друго ", описа още дамата.

Вместо в хотела, тя отишла в полицията, където я посъветвали да си извади здравно. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пред малкия екран притежателят на хотела първо декларирал по телефона, че в този момент научава за подобен случай и желае време, с цел да се запознае със обстановката. След това спрял да дава отговор на позвъняванията.

" Иска ми се да имам вяра, че правдата ще спечелва, тъй като очевидците са от личния състав, а те ме предизвестиха да мисля преди да работя и, че ще кажат, че аз него съм нападнала ", споделя още Юлия.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР