В сравнение с предишния парламент и неговото първо заседание тук

...
В сравнение с предишния парламент и неговото първо заседание тук
Коментари Харесай

Генка Шикерова: Ива Митева се чувстваше по-сигурна в това, което трябва да прави



" В съпоставяне с предходния парламент и неговото първо съвещание тук най-малко нямаше сходни механически спънки, хората от " ИТН " и най-много Ива Митева се усещаше някак си по-сигурна и по-уверена в това, което би трябвало да прави. Също по този начин циркът, който ГЕРБ тогава разиграха с разнообразни процедури, оферти този път беше спестено ", сподели за БНР журналистът Генка Шикерова.


" По отношение на Движение за права и свободи аз не виждам нищо нелогично, тъй като Движение за права и свободи още от предходната година повтарят това, което споделиха и в този момент, че обществото дава знаци, че има потребност от смяна . Те това го споделиха и предишния път, че те ще поддържат новото, тъй като методът, по който разчитат вота е, че хората желаят нещо друго, желаят смяна. В този смисъл аз не виждам някаква разлика, нещо ненадейно и скандално в държанието на Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия по-скоро сякаш бяха малко унизени при предходния парламент и не бяха посрещнати добре поръчките на Корнелия Нинова за безрезервна поддръжка в този момент и незабавно. Българска социалистическа партия по-скоро поради това се държат по този метод ", добави в предаването " 12 + 4 " Шикерова.

На въпрос Генка Шикерова разяснява:

" Малко е мъчно да се реши по кое време по този начин нареченото политическо управление излиза от ролята си на сценаристи на предаването . Още нямам изрично мнение по простата причина, че не съм и общувала доста с тях, откакто влязоха в новите си функции. И не мога да схвана дали държанието им се дължи по-скоро на неумелост от позиция на това, че те към този момент са в ролята си на политици или в действителност те считат, че по този начин би трябвало да се държат ".
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР