“Продължаваме промяната - Демократична България“(ПП-ДБ) ще поискат изслушване на служебния

...
“Продължаваме промяната - Демократична България“(ПП-ДБ) ще поискат изслушване на служебния
Коментари Харесай

„Абсолютно безобразие“: ПП-ДБ искат изслушване на вътрешния министър за Брендо

“Продължаваме смяната - Демократична България “(ПП-ДБ) ще изискат чуване на служебния вътрешен министър Калин Стоянов. Причината е изненадващото непринудено предаване на Евелин Банев - Брендо по-рано тази седмица. В понеделник,след като беше интернационално търсен шест години.Той се яви рано сутринта пред Централния Софийски затвор, съпроводен от юрист и с изтекла персонална карта. Полицията към момента проверява по какъв начин и по кое време Банев е влезнал в България.

“Абсолютно безсрамие е интернационалните нарушители да влизати и излизат от страната, без нито службите да ги засекат, нито Министерство на вътрешните работи да ги засече. Това не е първият случай, знаете и за братя Галеви какво се случи. Така че още тази седмица ние ще извикаме министъра на вътрешните работи да изясни по какъв начин по този начин един интернационален нарушител може да се появи на вратата на Софийския затвор без нито една от другите служби да знае за това ", сподели Петков.

По думите му промените, които трябваше да се случат в службите - не се.Престъпници влизат и излизат както си желаят, уточни той. Петков изясни още, че с „ Възраждане “ просто не са от една порода. Във вторник КостадинКостадинов сподели,чесаводили диалози със знакови хора от ПП-ДБ. След товаа откоалициятаотрекоха.

“Ние като се изключи че сме антикоалиционна съпротива, сме проевропейска. Никой от водачите на ПП-ДБ не е влизал в диалози с Костадинов за съставяне на каквото и да е общо държавно управление.Имаме разнообразни визии за света ", добави Петков.

Съпредседателят на ПП-ДБ разяснява и изявлението на новия министър председател на Северна Македония Християн Мицкоски. По-рано тази седмица той разгласи, че договорката за признание на българско малцинство в конституцията няма да мине и няма да има конституционни промени.

“Преди две години, когато аз бях министър председател, 27 страни гласоподаваха България да бъде в Конституцията на Република Северна Македония. Това беше " френското предложение ",което беше гласувано. Това предложение не може да се промени и ще е доста тъпо, в случай че Северна Македония завие в друга посока и не към Европа ", сподели още Петков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР