ДЮСЕЛДОРФ, Германия (AP) — Килиан Мбапе трябваше да направи тестове

...
ДЮСЕЛДОРФ, Германия (AP) — Килиан Мбапе трябваше да направи тестове
Коментари Харесай

Килиан Мбапе трябваше да бъде подложен на тестове на счупения си нос, докато Франция получава „положителни“ новини за нападателя

ДЮСЕЛДОРФ, Германия (AP) — Килиан Мбапе трябваше да направи проби на счупения си нос в сряда, до момента в който Франция се опитваше да оцени каква роля би могъл да играе на Европейското състезание.

Победителят от Световната купа получи травма по време на успеха на своя тим с 1-0 против Австрия в понеделник и ще би трябвало да носи маска за лице, в случай че играе на шампионата.

„ Утре ще има още проби, с цел да забележим по какъв начин се развиват нещата. Очевидно беше огромен конфликт “, сподели селекционерът на Франция Дидие Дешан във вторник. „ Медицинският личен състав е направил каквото би трябвало, с цел да го понижи оптимално. Тази заран той беше малко по-добре, тъй че ще забележим това и ще го следим от близко всеки ден. ”

Франция играе с Холандия във втория си мач от Евро 2024 в петък. Не беше известно дали Мбапе ще може да играе, откакто лицето му се сблъска с рамото на австриеца Кевин Дансо при опит за удар с глава в края на мача от група D в Дюселдорф Арена.

Френската футболна федерация съобщи, че е полу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР