В София се проведе протестно автошествие. То тръгна от сградата

...
В София се проведе протестно автошествие. То тръгна от сградата
Коментари Харесай

С автошествие в София демонстранти поискаха оставките на правителството и Гешев

В София се организира протестно автошествие. То потегли от постройката на Българската национална банка и стигна до парка "Врана ", като колите се движеха с 20 километра в час. Според "Отровното трио ", което бе част от уредниците на антиправителствените митинги през лятото, по този метод се демонстрира, че акциите с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев не са завършили.

Това е второто автошествие, което "Отровното трио ", в лицето на пиара Арман Бабикян, скулптора проф. Велислав Минеков и юриста Николай Хаджигенов, провежда, откогато разгласи, че завършва с вечерните си демонстрации в центъра на столицата, които продължиха над 100 дни.

"Протестите трансформираха своята форма. Те не са завършили. Правим такива автошествия, с цел да съблюдаваме противоепидемичните ограничения, тъй като виждаме, че обстановката с ковид в страната е много комплицирана. Днес още веднъж ще караме този път в различен маршрут - до двореца "Врана ", с 20 километра в час, с надути клаксони, с цел да не може да продължава да си мисли държавното управление, че ние сме спрели с митингите. Нищо по-различно от задачата, която поставихме в първия ден на митинга - двете оставки, почтени избори ", изясни пред БНР Светослав Трайков, който взе участие в организацията на автошествието дружно с "Отровното трио "

"Тръгваме от мястото на първия лагер, който беше пред входа на Министерския съвет. Минаваме около втория лагер, който беше до университета, третият е "Орлов мост ", продължаваме до царствените палати, и ще създадем противоположен завой ", обявиха участници в акцията.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР