В София около сто човека желаят това. Другите седем милиона

...
В София около сто човека желаят това. Другите седем милиона
Коментари Харесай

ЩЕ НИ ВКАРАТ ЛИ ВЪВ ВОЙНА?

В София към 100 индивида желаят това. Другите седем милиона чакат

Войните стартират на Балканите. Но по какъв начин стартират. С неведение. С неточност.

Ето какво споделя Станислав Стратиев: Из "Българският модел ":

"Тук, даже когато стреляш по различен, умира Алеко Константинов…Това е българският модел. Българският модел е по-лош от Бермудския триъгълник. В Бермудския триъгълник нещата просто изчезват. И знаеш, че ги няма. При българския модел ги има, само че не са те. И не знаеш какво е. "

Наистина не знаем кое какво е, написа Мартин Карбовски в.

През нашите пътища очевидно се движи и придвижва непозната военна техника. Премиерът изчезна. Никой не знае къде е той. Какво значи това?

Много ни е боязън, че в случай че има война, същият ще се окаже канадски жител.

Просто 100 дни не ни стигнаха да разберем какво е българският министър председател. Не разбирахме и какво ни приказва той. Ще разберем в събота от думите на непознатия посетител - дават обещание изказване на американския министър на защитата. Той ще ни каже почтено всичко.

Президентът мълчи.

А от нас желаят да се праща оръжие в Украйна. Нещо, което даже Полша отхвърли.

Американците желаят нашите съветски системи за противовъздушна защита С-300. На нас очевидно са ни непотребни тия ракети. Ние към този момент въздушно пространство нямаме. Не знаем дали да ги дадем. Да ги дадем ли?! Не знаем какво да вършим.

Ние даже не знаем - в случай че някой желае да прати оръжие в Украйна - дали ще питат Народното събрание.

Македония отече в канала на историята.

Заплахата от война ще претупа всяко едно несъгласие. Не знаем какво е Македония към този момент. И това забравихме. Не знаем какво е форсмажор. Никой не споделя, че при форсмажор към този момент никой контракт не важи. Всеки контракт може да не се извърши. Какво е форсмажор?

Просто обяснено е, че купилите си незавършен апартамент към този момент може и да не го получат завършен. Дори не трябваше да се загатва тази дума. Никоя друга страна не я загатва. А ние - форсмажор. Това към този момент е война. Ужас.

Седим и чакаме - ще ни вкарат ли във война. В София към 100 индивида желаят това. Другите седем милиона чакат. Стоте индивида обаче няма да водят война. Ще избягат. Най-близка дестинация ще бъде Канада.

А на нас ще остане да не знаем още малко - ще ни вкарат ли във война? А какво е война - знаем ли?!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР