В снощния епизод на Един за друг варненката Гергана ядоса

...
В снощния епизод на Един за друг варненката Гергана ядоса
Коментари Харесай

Кифла ядоса зрителите на Един за друг

В снощния епизод на " Един за различен " варненката Гергана ядоса феновете с кифленското си държание, видя Lupa.bg. Блондинката е на 25, а приятелят й Радослав на 21 години. Заедно са от 2 години. Споделят една и съща специалност – брокери на недвижими парцели.

В епизода участниците имаха 2 провокации. Залогът за изгубилите беше - или дамата остава без гримове през целия формат, или мъжът без панталони. Най-притеснена от този факт беше Гергана, която ревна за гримовете си и сподели, че ще остави мъжа си без панталони, само че тя няма да се лиши от мазилата си.

" Жива лигла! Как може тя да си желае гримовете, а да остави него без панталони и да го остави по боксерки пред цяла България! Ужас! Язък за момчето!! ", гласи коментар във Facebook

" Девойко, девойко, в случай че гримовете и аутфита са ти по-важни от това гаджето да върви по гащи в студа...евала за любовта и загрижеността към обичания!?! ( Ако не е нагласено,де!) Най-добре да се разделите още в първи епизод и да не си губите времето, че тоя юноша още в другия епизод го виждам по гащи! "

" Тази участничка правилно е избирана с кастинг, само че по тъпотия. Дано отпадне скоро. Трудно ще я устоя. ", " Не мисля, че е чак подобен проблем за една жена да не носи грим. Трябва да се харесваме такива каквито сме! Преувеличава ми се коства " - това са единствено част от мненията след мрънкането на Гери.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР