В следващия парламент ще започнем с конкретни решения и законодателни

...
В следващия парламент ще започнем с конкретни решения и законодателни
Коментари Харесай

Лидерът на “Български възход” Стефан Янев: Ще започнем с решения, които засягат живота на хората

В идващия парламент ще стартираме с съответни решения и законодателни начинания, които засягат живота на българите тук и в този момент - ограничението на икономическата рецесия, обществените тематики като опазване на здравето, обучение. Например, опазването на здравето би трябвало да бъде фокусирано върху пациента, образованието - върху ученика. Това сподели водачът на партия Български напредък Стефан Янев при срещата си с поддръжници на партията в Пазарджик и Смолян.

“Ние сме в положение да водим диалог с всеки, само че бъдещите ни дейности и обединения няма да бъдат непременно. Ще работим за това българските жители да се усещат, че живеят в сигурна в България, че работят в среда, в която всеки ще може да развива гения си, да развива това, което желае за себе си, за фамилията си и за околните си ”, добави още Янев.

Състоянието на бранша “Сигурност ” Стефан Янев разяснява по този начин: “Българската войска не е финансирана регулярно в последните 18 години, няма систематични вложения в рационализация. Това, че към момента имаме отбранителна дарба, се дължи на желанието, ентусиазма и сърцатата работа на мъжете и дамите в униформа. Нужни са и вложения в Министерство на вътрешните работи - създаване на работа “Гранична полиция ” на районен принцип, тъй като работата є е обвързвана с граничните райони. Трябва да престане охраняването на границата на “ротационен принцип ” и с командироване на чиновници. Това не е дейно. ” 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР