В следващия месец, месец и половина може да очакваме оставката

...
В следващия месец, месец и половина може да очакваме оставката
Коментари Харесай

Тошко Йорданов се готви за оставка на правителството

В идващия месец, месец и половина може да чакаме оставката на държавното управление. Така Тошко Йорданов отговори на въпроси на кореспонденти преди началото на новата пленарна сесия.

Според него ръководещото болшинство не прави работа.
-->
" Какво може да чакаме - най-вероятно същите нелепости, които направихме в месеците, в които работихме. Всичките признати закони подлежат на корекция. Депутатите би трябвало да вършат качествени закони, а те очевидно не вършат ", разяснява Йорданов.

„ Няма да подкрепим законопроекти, които лимитират пълномощията на президента. Това са оферти, стимулирани от страха на политическите партии. Тези, които са на власт, гледат да се задържат колкото могат “, сподели още ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “

По думите му този парламент е нездравословен, а „ продукцията му е под нулата “.

„ Ако прегледате какъв брой закона приехме във времето, в което работехме и какъв брой от тях отидоха „ на ремонт “ незабавно и какъв брой неподготвени са депутатите, които ги предложиха… Този парламент е нездравословен и това държавно управление би трябвало да си върви “, безапелационен бе Йорданов.

„ Страхът им от загубата на власт ги стимулира да върша промени в Конституцията. Доколко ще им е здрава „ сглобката “, не знам – питайте ги тях “, съобщи Тошко Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР