В следващите две или три години България може да стане

...
В следващите две или три години България може да стане
Коментари Харесай

Влизаме в клуба на богатите държави до 2-3 години

В идващите две или три години България може да стане член на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), счита министърът на външните работи Николай Милков.

Служебното държавно управление продължи работата по пътната карта за присъединението на България към организацията.
-->
Въвеждането на стандартите на Организацията за икономическо съдействие и развиване ще се отрази директно върху качеството на живот и изискванията за бизнес у нас, сподели министър Милков.

" Това е най-голямото българско интеграционно изпитание след участието ни в Европейски Съюз и участието ни в НАТО, тъй като визира на процедура съвсем всички български институции и администрации.

Бяха оценени сегашната обстановка и сходствата на стандартите на Организацията за икономическо сътрудничество и раз допълнително от 250 области. Този първичен меморандум, който беше направен, беше над 1500 страници, което е съществено изпитание.

След 2-3 години ние можем да чакаме вероятно пълноправно участие, само че това зависи прекалено много от това по какъв начин ще се развива обстановката в България в бъдеще, в това число политическата обстановка ", сподели Николай Милков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР