В Слънчев бряг започна поставянето на стикери по колите на

...
В Слънчев бряг започна поставянето на стикери по колите на
Коментари Харесай

Режат главите на украинците по морето! От неочакваните такси им се завива свят

В Слънчев бряг стартира слагането на стикери по колите на украинските бежанци, че от 1 юни сезонът публично започва в курорта и паркирането ще бъде платено, написа Tribune.bg.

Хотелиери към този момент са изпратили тъжби до държавното сдружение „Слънчев бряг“, че паркираните коли по алеите пречат на извозването на туристите с рейсове. Коли с украинска регистрация са паркирани от двете страни на алеи пред голям брой хотели.

„ Автомобилите несъмнено пречат на рейсовете, които ще карат туристи от 1 юни. Предупреждаваме ги да ги реалокират, с цел да не основават проблеми“, изясни служителят в „Слънчев бряг“ АД Валентин Каменов.

От 1 юни цената за паркиране в „ синя зона “ е 2,50 лева на час. „ Около едно евро е цената за паркинг. Това е доста. Къде ще си паркирам колата? Ще търсим някъде гратис. Ако не се получи, тогава ще платим “, жалва се украинец.

„ Не виждам по какъв начин ще съблюдават те разпоредбите и ще заплащат по 2,50 лева на час. Проблем основава неправилното паркиране, тъй като не се съблюдават пътните знаци. Автобусите с туристите не могат да стигнат до хотела“, сподели мениджърът на хотел в Слънчев бряг Гергина Бабева.

Официално сезонът в курорта се открива на 1 юни, само че в част от хотелите към този момент има туристи.

„ Не са ни посещавали нито анкетьори, нито сме чули за платформа. Украинците също са обезпокоени – ние нямаме изясненост, те нямат изясненост “, уточни заместител шефът на хотел в Слънчев бряг Пламена Димитрова.

Маша и дребният Саша желаят да се завърнат вкъщи. „ Там е мъжът ми. Ние сме от Мариупол. Няма къде да отидем, по тази причина се връщаме в Украйна. Искаме у дома“, показа тя.

Все още няма изясненост какъв брой от бежанци ще се върнат в Украйна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР