В Слънчев бряг свободно се продават балони с райски газ.

...
В Слънчев бряг свободно се продават балони с райски газ.
Коментари Харесай

В Слънчев бряг е страшно! Пълно е с райски газ, чужденците били като на друга планета

В Слънчев бряг свободно се продават балони с божествен газ. Това откри инспекция на екип на бТВ. Цената им варира от 3 до 12 лв., разкри кореспондентът Десислава Генева.

Докато разказваше за търговията с опитът, от който младежите изпадали в еуфория, тя държеше в ръце черен балон, цялостен с божествен газ. Когато търговецът на централната алея в курорта видя екипа на медията, захвърли стоката си и избяга, сподели Генева.

С скришен клиент екипът ревизирал има ли капсули, или пълнители с божествен газ в комерсиалната мрежа. Оказа се, че се продават на цена от 1,50 лева

Използват се с машинки за пълнене на балони, които също елементарно се намират, а търговците на балони с „ небесен газ “ са на всички места в курорта.

Туристите описват, че на всички места се продават балони с божествен газ. Най-вече в нощните заведения. Цената е друга – варира от 5 до 12 лева според от размера на балона.

Споделят още, че за малко време на човек му става еуфорично. Повечето хора считат, че това не вреди на здравето им.

„ Тези балони се продават се на всички места. Действат ужасно, само че не ги употребявам “, сподели Марин Василев.

„ Харесвам този газ, усещам се като на друга планета “, показа пък чужденец.

„ Модата с райските балони потегля от Англия. Предполага се, че британските младежи са я пренесли в морските ни курорти “, сподели Десислава Генева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР