В ситуацията с нарастването на цената тока е хубаво целият

...
В ситуацията с нарастването на цената тока е хубаво целият
Коментари Харесай

Сензационно предложение за тока! Кой го дава

В обстановката с повишаването на цената тока е хубаво целият потенциал на страната да работи в една посока. Работодателските организации бурно възразиха против компенсацията, препоръчана от държавното управление.

Според тях тя няма да свърши работа. Това съобщи президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

Нужда от компенсиране имат и ВиК сдруженията, лечебни заведения, учебни заведения и други Цените на водоснабдителните услуги не са обновени от 5 години. Вода би трябвало да има във всеки дом, само че в случай че няма кой да я достави отиваме за на никое място. Някои тези сдружения са в механически банкрут, акцентира той.

Подкрепа предложи едно решение в изключителната обстановка и би трябвало да се обмисли смяна закона за Държавния запас и той да може да изкупува електрическа енергия, след което да я продава на държавните институции.

Това, което ни е разрешила Европейска комисия не е в задоволителни граници. Говорим за покриване на потребностите на лечебни заведения, учебни заведения и водоснабдителни предприятия, изясни Манолов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР