В серията Galaxy Watch ще се завърне уникалната функция Емил

...
В серията Galaxy Watch ще се завърне уникалната функция Емил
Коментари Харесай

Лийк показва, че Samsung Galaxy Watch 6 ще има въртяща се рамка

В серията Galaxy Watch ще се завърне неповторимата функционалност

Емил Василев преди 2 минути 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 17:12 | 16.05.2023

Най-големият в света аероплан за първи път изстрелва първообраз на хиперзвукова ракета

IT НовиниЕмил Василев - 21:00 | 20.05.2023

Microsoft предизвестява за нова заплаха: ИИ стартира да се държи като същински човек

АвтомобилиИван Давидов - 12:34 | 21.05.2023

Най-дивите коли и джипове на 80-те

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Остават няколко седмици до момента в който Samsung публично показа идната си линия смарт часовници Galaxy Watch 6, само че изтеклите изображения демонстрират, че компанията може ще върне обичана функционалност на почитателите. Познатата въртяща се рамка, която Samsung не добави в серията Galaxy Watch 5 може да се види на изтеклите рендери на Galaxy Watch 6 Classic, споделени от MySmartPrice и авторитетния лийкър OnLeaks по-долу:

Ако изображения са законни, то тогава Galaxy Watch 6 Classic ще е съвсем образно еднакъв с Galaxy Watch 4 Classic. Изображенията показват Galaxy Watch 6 Classic в напълно черен дизайн, с корпус от матиран метал и силиконова гривна с магнитна закопчалка. Според SamMobile кръглият екран е Super AMOLED с размер 1,47 инча, а предходни отчети сочат, че той евентуално ще предлага резолюция 470 x 470.

Изглежда, че в профил ще има и два бутона (които се използваха за навигация в предходните модели Galaxy Watch). Покрай приключването на информация не бяха обявени никакви спецификации, макар че SamMobile оповестява, че Galaxy Watch 6 Classic ще бъде оборудван с чипсет Exynos W980, който би трябвало да е с към 10% по-бърз от чипсета Exynos W920, употребен в сериите Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 5.

Иначе се чака серията Galaxy Watch 6 да обезпечава функционалности следене на съня, разбор на телесното положение, датчик за сърдечен темп, датчик за температура, GPS, NFC и барометър. Говори се също, че устройството ще разполага с по-голяма батерия с потенциал 425 mAh, което е малко повече от батерията в Galaxy Watch 5 (410 mAh) и Galaxy Watch 4 Classic (361 mAh).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР