Китайската компания Galax представи видеокартата GeForce RTX 4060 Ti MetalTop

...
Китайската компания Galax представи видеокартата GeForce RTX 4060 Ti MetalTop
Коментари Харесай

Galax пусна видеокартата GeForce RTX 4060 Ti MetalTop Classic с алуминиев кожух на системното охлаждане

Китайската компания Galax показа видеокартата GeForce RTX 4060 Ti MetalTop Classic. Забележителна специфичност на новия артикул е алуминиевият корпус на охладителната система — в множеството модерни видеокарти този детайл е направен от пластмаса.

Картата е оборудвана с охладителна система, която включва три 92 мм вентилатора, солидни радиатори и шест никелирани медни топлинни тръби. Дебелината на видеокартата е 2.5 разширителни слота.

Новият артикул употребява графичен процесор с 4352 CUDA-ядра, за който се твърди, че е фабрично овърклокнат до 2565 MHz. Картата предлага 8 GB GDDR6 памет с поддръжка на 128-битова шина.

Ускорителят е оборудван със общоприет 8-пинов захранващ конектор, а употребяваната мощ е 165 W, което е с 5 W по-високо от номиналното и подхожда на модела RTX 4060 Ti с 16 GB памет.

Galax GeForce RTX 4060 Ti MetalTop Classic към този момент е в продажба по китайските платформи за онлайн-търговия, където е наличен на цена от 3299 юана (приблизително $455), в това число и с отстъпките.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР