В селце в Ростовска област живее Татяна Василевна Сорокина. Със

...
В селце в Ростовска област живее Татяна Василевна Сорокина. Със
Коментари Харесай

В най-многодетното семейство в Русия се появи 76-то дете!

В селце в Ростовска област живее Татяна Василевна Сорокина. Със 76 деца 65-годишната ростовчанка е най-многодетната майка в Русия! Разбира се, тя не ги е раждала всичките. Всъщност, Татяна и мъжът й Михаил имат единствено две родни деца, а другите са осиновени, само че всички осиновени деца те одобряват за свои.

Това е поразяваща история за това по какъв начин добротата на едно семейство просто няма граници. Те обичат своите деца и са подготвени на всичко, с цел да бъдат те щастливи.

В фамилията имало 75 деца, когато неотдавна се появил още един наследник – дребният Коля, от който първо се отказала родната му майка, а след това и приемната.

На момчето в действителност не му било елементарно: първо приемната му майка го взела на 4 месеца, а след това го върнала с думите: „ Нищо не мога да направя “. След това момченцето попаднало в инфекциозното поделение и в психиатрия.

Коля в действителност бил проблематично дете – не умеел да употребява тоалетна, непрекъснато изпадал в нервност и се въргалял по пода. Постъпвайки в дома на Сорокини, момчето плачело и се криело под леглото. Но когато детето схванало, че не считат да го уговарят, самичък станал и се изправил.

 многодетно-семейство

В огромното семейство Сорокини с изключение на 76 деца има 45 внуци и трима правнуци. Първото приемно дете се появило в фамилията през 1975 година – момичето било оставено от съседката, която считала да „ подреди персоналния си живот “. Така майка на момиченцето станала Татяна.

През 1989 година Сорокини получили статут на детски фамилен дом. Те имат доста награди, ордени и награди, само че е изцяло явно, че Татяна и Михаила не се грижат за децата поради това. Преди няколко години Михаил си отишъл, само че Татяна не спряла активността си и към момента се грижи за децата-сираци.

Татяна се гордее със себе си, а децата й обичат своята майка! Много здраве и благополучие им желаем!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР