В САЩ, поради пандемията от коронавирус, погребенията започват да се

...
В САЩ, поради пандемията от коронавирус, погребенията започват да се
Коментари Харесай

Заради COVID-19 в САЩ заснемат погребенията на камера

В Съединени американски щати, заради пандемията от ковид, погребенията стартират да се записват на видеоклипове, а на погребалната гала е позволено да участват единствено близки родственици. Това заяви Fox News.

Представители на американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите предложиха заравяне в наличието единствено на най-близките членове на фамилията на умрелия като защитна мярка.

Те посъветваха погребалните домове да записват церемониятата на видео, с цел да могат приятелите и роднините на умрелите да виждат процеса на погребението.

Във Англия също започнаха да организират отдалечени погребения. Други страни са подхванали по-драстични ограничения, с цел да спрат разпространяването на заболяването COVID-19, породена от нов вид ковид.

Властите на Ирландия предложиха да се отсрочват погребенията. В Италия, която беше съществено наранена от експлоадирането на китайския вирус, погребенията са строго неразрешени.

По-рано бе обявено, че американските жители в по-голямата си част подценяват инструкциите на локалните управляващи за нуждата да се заобикалят многолюдни места и да остават вкъщи в подтекста на разпространяването на ковид в страната. В резултат на това управляващите трябваше да наложат още по-строги ограничавания.

По последни данни в Съединени американски щати са регистрирани 9,4 хиляди случая на зараза с ковид. От тях 150 души са починали, други 106 са излекувани. Общият брой на болестите в света е повече от 218,8 хиляди души.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР