В САЩ не избират президент, а директор на корпорация, това

...
В САЩ не избират президент, а директор на корпорация, това
Коментари Харесай

Башар Асад: В САЩ избират шеф на корпорация

В Съединени американски щати не избират президент, а шеф на корпорация, това е споделил сирийският държавен глава пред РИА Новости.

По думите на водача на близкоизточната страна вотът за Белия дом (на 3 ноември 2020 г.) е приличал на заседание на директорски съвет на компания. "Избира се нов общоприет шеф на огромна компания ", е коментирал той.

Според Асад не би трябвало да се чака някаква радикална смяна на позициите на Вашингтон във вътрешната и външната политика. "Един шеф напуща поста си, а на негово място идва различен. Новият началник обаче едва ли ще промени коренно политиката на корпорацията ", е споделил още президентът на Сирия.

"Държавният глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се опита да води независима политика. Това обаче едвам не стана мотив за рухването му от власт ", е показал Асад.

С тези думи събеседникът на съветската медия е визирал процедурата по импийчмънт.

Долината камара на американския парламент (Камарата на представителите), в която опозиционните на Тръмп демократи са болшинство, в края на предходната година е почнала процедура по отстраняването на президента от власт. Според вносителите на плана президентът е оказвал напън върху украинските управляващи да проверяват съперника на Тръмп Джо Байдън.

През февруари Сенатът във Вашингтон (където представителите на излъчилите Тръмп републиканци са мнозинство) е отхвърлил настояванията на опозицията и снел обвиняванията към президента на Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР