В съботния ден Quartal Park ви кани на детски куклен

...
В съботния ден Quartal Park ви кани на детски куклен
Коментари Харесай

Потапяме се в света на Венецианския карнавал в Quartal Park на 18-ти февруари

В съботния ден Quartal Park ви кани на детски куклен спектакъл " Баба Марта бързала ", а незабавно по-късно двама маскирани герои от Венецианския карнавал ще дойдат в Quartal Park под звуците на “Флорентинския марш ” в 12:30 ч.

Програмата ще продължи с част от спектакъла " Звездите на Венеция в полите на Витоша " от 13 ч. с живописен началник Тодор Янкулов. Една история за инцидентното запознанство, любовта от пръв взор и карнавала във Венеция през призмата на младите гении от групировка " Таласъмче "!
-->
Casablanca Art още веднъж ще се причислят към съботните занимания в Quartal Park от 12:30 до16 ч. - дружно с тях ще имате опцията да изготвите невероятни венециански маски, както и обилни картини, въодушевени от карнавала!

От 17-ти февруари в Quartal Park можете да опитате и първия им авторски бранд -Chicken X. Продуктите на най-хрупкавото и сочно пиле идват непосредствено от български ферми, а тайните предписания на началник Лео Фантеки са кулминационна точка на образованието мув  влиятелната школа Le Cordon Bleu и кулинарното му странствуване из целия свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР