В съботния ден Асен Василев реши да не се отдава

...
В съботния ден Асен Василев реши да не се отдава
Коментари Харесай

България му се смее! Вместо да се грижи за туите си, Асен Василев ревна: Спрете с истерията

В съботния ден Асен Василев реши да не се отдава на туите в градината си, а вместо това откри две неточности в бюджета на служебния кабинет.
„ След нервността през последните 24 часа във връзка бюджета, показан от кабинета на Гълъб Донев, се наложи да погледна и тези трудове. На първо четене има най-малко две огромни неточности. Първата е, че по Плана за възобновяване са заложени да се създадат всички разноски, 100% от разноските, а да получим 0 % от приходите.  Това е неточност от това 2 милиарда и 881 млн. лева  Втората неточност е, че не е заложено да се съберат 100% дял от държавните предприятия.  Това е неточност от 1 милиард и 721 млн. лева  Без тези две неточности бюджетният недостиг понижава с над 4 милиарда и половина лв. и пада на 3,6 % ”, пресмята Василев.
Депутатът на Политическа партия съобщи убеденост, че като се получи информацията, която са поискали от Министерството на финансите и „ прегледаме бюджета на Гълъб Донев перо по перо, останалите 0.6 % ще  бъдат открити. И по този начин ще имаме недостиг от 3 %, без да се понижи с нито един лев нито една заплата, нито една пенсия. Както и преди съм казвал пари има за всички, в случай че не се краде “, заключи Асен Василев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР