В събота вечер от 19:00 часа ще се проведе дербито

...
В събота вечер от 19:00 часа ще се проведе дербито
Коментари Харесай

Palms Bet дава предимство на Ювентус в дербито с Наполи

В събота вечер от 19:00 часа ще се организира дербито от 22-рия кръг на италианската Серия А сред тимовете на Ювентус и Наполи. „ Старата госпожа “ влиза като любимец в конфликта съгласно коефициентите на online . Воденият от Андреа Пирло тим е с по-големи шансове да запише победа, защото се намира в доста по-добра форма, само че пък техният противник ще желае да се върне в топ 4 и ще преследва трите точки непременно.

Първият дуел сред двата тима в Торино от шампионата не се организира и провокира съществени полемики. През предходната година здравните управляващи в Неапол не разрешиха на Наполи да замине за Торино и заради тази причина тимът на Дженаро Гатузо не се яви за срещата на „ Алианц Стейдиъм “. На тима на Ювентус му беше присъдена служебна победа с 3:0, само че естествено Наполи апелира това и завоюва обжалването, което докара до отсрочване на дуела. Така все още двата отбора са с мач по-малко като тимът на Ювентус е с 42 точки на 3-ото място и изостава на седем пункта от водача Милан, до момента в който Наполи заема 6-ата позиция в Серия А с актив от 37 точки. Разликата сред двата тима е единствено пет точки, тъй че Наполи ще се опита да завоюва дуела и да се приближи до „ бианконерите “ и до място в челото на класирането.

В средата на седмицата Ювентус направи нулево реми вкъщи против Интер в мача реванш от шампионата за Купата на Италия. Така отборът на Андреа Пирло се класира на финала в шампионата. Букмейкърът Palms Bet очакваше Ювентус да бъде финалист след триумфа си с 2:1 в Милано преди този момент. В Торино се получи доста динамичен мач с общо 30 шанса за гол, само че попадение не падна. Интер имаше малко повече обстановки да означи и бе по-активният тим, защото бе изоставащ в полуфиналния конфликт, само че Юве се оправи чудесно в отбрана. Мерих Демирал и Матайс де Лихт обезличиха Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес. Сега двойката централни бранители на Ювентус ще би трябвало да спре Дрис Мертенс и Лоренцо Инсиние в събота вечер на „ Стадио Диего Армандо Марадона “.

В последния си мач в Серия А, тимът на Ювентус съкруши Рома с 2:0 вкъщи. „ Бианконерите “ са в серия от три следващи победи в лигата като не са позволили гол за този интервал. Ювентус ще се опита да резервира суха мрежа и против Наполи, както го стори на финала за Суперкупата на 20 януари. „ Старата госпожа “ завоюва конфликта след попадения на Кристиано Роналдо и Алваро Мората и следва да забележим дали ще запише нов триумф против неаполитанци.

Отборът на Наполи се провали в последния си дуел в Серия А, откакто позволи проваляне с 1:2 като посетител на Дженоа. Македонският деец Горан Пандев заби два гола във вратата на Давид Оспина, а попадението на Матео политано в 79-ата минута за Наполи не стигна за нищо. Тимът на завоюва безапелационно последните си две домашен срещи в шампионата – 6:0 против Фиорентина и 2:0 против Парма. В тези два дуела Наполи бе безспорен любимец за успеха в Palms Bet и не е изненада за никого, че се поздрави с трите точки. Но в събота неаполитанци ще имат доста по-труден тест – домакинство на първенеца Ювентус. Наполи завоюва последния си дуел вкъщи против този противник с 2:1 на 26 януари 2020 година, само че преди този момент първенците бяха записали два триумфа в Неапол с резултати 2:1 и 1:0. Предстои да забележим дали в идния мач още веднъж спечелилият ще бъде решен с един гол разлика, само че сигурно дуелът ще бъде доста завладяващ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР