В рубриката Младите надежди“ Ви разказваме за талантливи и успешни

...
В рубриката Младите надежди“ Ви разказваме за талантливи и успешни
Коментари Харесай

„Младите надежди“: Школата на Мариан Бачев

В рубриката „ Младите очаквания “ Ви описваме за надарени и сполучливи млади българи. Този път Ви срещаме с театралната работилница на артиста Мариан Бачев – „ Аркадиа фюжън арт “.

Трудно ли е да се свири на три инструмента по едно и също време?

Да бъдат безапелационни, свободни и мислещи. Да се забавляват, само че и да бъдат виновни към сцената. На това се учат възпитаниците на театралната работилница „ Аркадия фюжън арт “ в читалище „ Николай Хайтов “ в София.

Зад „ Аркадия фюжън арт “ стоят актьорите Мариан Бачев, Милена Видер, Албена Начева и хореографът Албена Атанасова. Заедно оказват помощ на младежи от 12 до 18-годишна възраст да се допрян до света на театралното изкуство.

Моторът е второто аз на Дани Цанков от Перник

Гостувахме на първото събиране на театралната работилница след лятната почивка. Видяхме младежи, които за първи път стъпват на сцена.

По-опитните ученици от раз бяха въвлечени във възстановителна подготовка на хореография, изработвана през миналия сезон от Васил Дипчиков.

Оказа се, че ваканцията не е била безделна за възпитаниците на „ Аркадия фюжън арт “. Представиха пред нас и своята лятна задача по не кого да е, а Шекспир.

Какво е да станеш републикански първенец, още преди да си навършил 10 година

Дали ще играят „ Крушата Рагаца “ по Стратиев, модерни създатели или Шекспир, възпитаниците на „ Аркадия фюжън арт “ на първо място основават другарства, учат се да работят в екип и не на последно място, да заобичат театъра.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР