В редакцията на медия Стандарт днес беше получено благодарствено писмо

...
В редакцията на медия Стандарт днес беше получено благодарствено писмо
Коментари Харесай

МБАЛ Сърце и мозък с пореден доволен пациент

В редакцията на медия " Стандарт " през днешния ден беше получено благодарствено писмо от пациент на МБАЛ " Сърце и мозък "  

Ето цялостният му текст: 
-->
Казвам се Росица Атанасова и желая да изкажа признателност на едни изключителни експерти – доцент Димитър Харитонов, който ме оперира, и негoвата дяснa ръка в този развой – доктор Алан Ибрахим Мохамад, и техния екип от неврохирургия в МБАЛ „ Сърце и мозък “ – гр. Плевен.

Аз прекарах шест месеца в несполучливо търсене на лекуване, срещнах се с доста лекари… Проблемът беше в дясната ми ръка, която беше блокирана, а за мен, като предан на работата си коафьор, това беше доста тежко. За мой шанс бог ме срещна в точния момент с тези прелестни хора и изключителни експерти, без които още щях да се лутам по кабинети, което в последна сметка щеше да е пагубно за ръката ми.

След интервенция на шийни прешлени с притиснат нерв, направена от доцент Харитонов, аз се усещам прелестно и движа ръката си. Два часа след интервенцията бях на крайници и с щастлива усмивка на разположение!

Благодаря на Господ, че Ви има да помагате на тези, които се нуждаят! Господ да Ви пази!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР