В реч пред военните в Сан Диего, президентът на САЩ

...
В реч пред военните в Сан Диего, президентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп предложи създаването на нов род войски - Космически сили

В тирада пред военните в Сан Диего, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предложи основаването на нов жанр войски в американската войска с име „Космически сили“. Тръмп акцентира, че съответната военна конструкция и поделения могат да се появят напълно скоро.
Американският президент означи, че неговата нова национална тактика за космоса допуска, че безвъздушното пространство е „същото полесражение, като земята, въздуха или морето„. Миналата година администрацията на Тръмп се опълчи на тази концепция. Считаше се, че това ще сътвори непотребна администрация във време, когато държавното управление е концентрирано върху намаляването на разноските. Очевидно обстановката се е трансформирала, тъй като Тръмп съобщи, че това е една отлична концепция.

През месец юни 2017 година бе препоръчано основаването на „Космически корпус“, работещ в границите на военновъздушните сили на Съединени американски щати. Предложението не бе признато. Но не щеш ли тази година очевидно ще бъдат основани войските „ Космически сили „.

Военновъздушни сили на Съединени американски щати към този момент има галактическо отделение, което се занимава с GPS следене, сателитно разузнаване и други сходни. Предполага се, че Тръмп не желае да изостава пред съперниците Русия и Китай, които съществено напредват в галактическите военни интервенции.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР