В различните форуми започнаха да се появяват съобщения и многобройни

...
В различните форуми започнаха да се появяват съобщения и многобройни
Коментари Харесай

Потребителите се оплакват, че процесорите AMD Raven Ridge не работят с ОС Windows 7

В другите конгреси започнаха да се появяват известия и многочислени тъжби от консуматори, закупили новите процесори Ryzen 3 2200G и Ryzen 5 2400G. Оказа се, че тези чипове не работят с операционната система Windows 7.
След като на компютърна настройка с процесор AMD Raven Ridge се направи опит за инсталиране на Оценка за съвместимост Windows 7 , се появява „Синият екран на смъртта“, с надпис, че конфигурацията ненапълно поддържа ACPI. В някои случаи операционната система започва, само че не работи интегрирания графичен ускорител. Няма драйвери за вграденото видео ядро.

Това се оказа огромна изненада за купувачите. Медиите оповестяват, че към този момент AMD не е правила публични изказвания по отношение на поддръжката на другите операционни системи.

Reddit потребителя с прякор roflmaono показа, че е запитал техническата поддръжка на производителя на дънни платки ASRock, на какво се дължи този проблем. ASRock упреква във всичко AMD.

Разбира се, казусът елементарно би могъл да бъде решен, в случай че производителите на дъна, като ASRock, MSI, Asus и други, показват обновявания на BIOS-а за Windows 7. Но няма никаква гаранция, че ще създадат това.

Процесорите Ryzen 3 2200G или Ryzen 5 2400G към сегашен ден към този момент са извънредно известни. Ще следим, дали ще се появи елементарно решение на този проблем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР