В разгара на грипа специалисти предлагат статията: Бронхи и бели

...
В разгара на грипа специалисти предлагат статията: Бронхи и бели
Коментари Харесай

Бронхи и бели дробове: най-добрите народни рецепти за прочистване

В разгара на грипа експерти оферират публикацията: Бронхи и бели дробове: най-хубавите национални предписания за пречистване. Избрали са за вас най-хубавите национални предписания, които ще ви разрешат да прочистите бронхите и белите дробове.

В резултат на излагане на патогени и чести настинки в белите ни дробове може да се натрупа слуз, която, стагнирайки в дихателните пътища, пречи на естественото действие на бронхопулмоналната система, затова се появяват кашлица, храчки и дискомфорт в бронхиалната област.

Прочистване на белите дробове и бронхите – неповторими предписания:

Прочистване на белите дробове с мляко и овесени ядки: залейте една чаша пълнозърнести овесени ядки с 500 мл прясно мляко, сложете на муден огън и изпарявайте млякото, до момента в който сместа се редуцира на половина. След това отстранете състава от котлона, охладете и претрийте през решето, с цел да получите сладникава маса. Вземайте лечебния състав 2 пъти дневно, заран и вечер, половин час преди хранене, в продължение на една седмица.


Пречистване на белите дробове с запарка от шишарки: належащо е напролет да се съберат кг млади борови шишарки, да се изсипят в тенджера със студена вода, да заври и да се вари 6-8 часа на сдържан огън, като се разбърква и отстранява кино лентата от горната страна.

Трябва да получим състав, сходен на елементарното сладко, след което да го прецедим, да прибавим захар и да варим за един час. Лечебната примес би трябвало да се приема по две чаени лъжички, двадесет минути преди хранене.

Прочистване на белите дробове с чесън и лук: належащо е да нарежете огромна глава лук и чесън, покрийте със захар и оставете да се вари към два часа, до момента в който се образува сироп. Лечебният сироп би трябвало да се пие по една супена лъжица, два до три пъти дневно, след хранене.

Фитонцидите, съдържащи се в чесъна и лука, убиват болестотворните микроби, а етеричните масла имат прочистващ и лековит резултат.

Прочистване на белите дробове с етерични масла: инхалациите с етерични масла (евкалипт, иглолистни дървета) имат удобен резултат върху бронхо-белодробната система на нашето тяло.

Процедурата е доста елементарна: кипнете тенджера с вода, прибавете към нея една чаена лъжичка етерично масло, покрийте главата си с забрадка и дишайте над тенджерата в продължение на пет минути.

Освен това можете да вземете топли вани с прибавяне на етерични масла. След процедурите незабавно легнете в топло легло и заспивайте. Лечебният резултат на етеричните масла не се лимитира единствено до бронхите и белите дробове. Те въздействат на цялото тяло.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР