В равносметката си за 2023-та Владимир Ампов-Графа не скрива, че

...
В равносметката си за 2023-та Владимир Ампов-Графа не скрива, че
Коментари Харесай

Графа проговори за злополучната 2023: Преживях натравяне, атакуваха ме фенки, а като паднах на сцената…

В равносметката си за 2023-та Владимир Ампов-Графа не скрива, че това е била година, изпълнена с катастрофи за него. Въпреки че през септември м.г. той стана първият български поп реализатор с концерт на столичния стадион „ Васил Левски “, горчивината от претърпените сакатлъци остава да тлее в душата му.
Графа не може да не помни по какъв начин преди свое присъединяване в прочут клуб се е натровил с шунка.
„ Отворих хладилника да хапна нещо, открих шунката, малко понамирисваше, само че си споделих: „ Голяма работа! “, и я изядох “, споделя поп звездата.
След няколко часа, тъкмо преди началото на присъединяване му, организмът му почнал да се срутва от „ мръдналата “ храна.
„ Почувствах се извънредно зле. Нямам спомен по какъв начин съм изпял първите две песни. Не знаех къде се намирам “, разказва кошмара изпълнителят на „ Минаваш през мен “.
С безчовечен старания на волята той извършва още няколко части. „ И си споделих: „ Край “, не мога повече “, спомня си Графа. Той се опитал да изясни на притежателя на клуба, който бил ужасно неудовлетворен, че артистът е изпял единствено пет части, че му е безусловно невероятно да продължи. „ Дълго се проклинах за сандвичите с развалената шунка, тъй като по-късно се наложи съществено лекуване “, споделя известният реализатор, предава България през днешния ден.
Графа разкрива и друго нещастие, случило му се през предходната година. На концерт, където взе участие, артистът пада на сцената. В първите минути не изпитва болежка и бързо се окопитва, само че малко по-късно го налегнали пъклен болки отляво. „ Буквално не можех да си поема въздух. При такива болки надали някой ще откри сили да пее, само че аз съумях. Излишно е да загатвам какво ми е коствало това “, не може да не помни контузията известният реализатор. След концерта се открива, че Графа има счупено ляво ребро, което по знамение не се е забило в белия му дроб.
Като всеки топпевец „ по света и у нас “ той се радва на обичта и вниманието на голям брой фенове и от двата пола. Певецът обаче не допуска на какво са способни фанатизираните му последователки.
„ Пак по време на концерт към сцената се втурна навалица девойки, които желаеха да ме пипнат, да ме прегърнат… Аз държах микрофона компактно пред устата си и не знаех какво да върша. При един мощен подтик зъбите ми се удариха в метала и един от тях се строши на половина “, връща лентата обратно към рисковото събитие Графа.
Изпълнителят на „ Невидим “ е имал и по-ранно премеждие със своя евентуално не напълно естествена поклонничка. Още в зората на звездната си кариера младият артист бил нападнат от почитателка в хотелската си стая. Напористата мома нахлула в стаята на Графа, искайки да се вмъкне в леглото му. Той не отвърнал на мераците й, само че споменът за куриозната преживелица се е запечатал вечно в съзнанието му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР