В ръцете на технологичния блогър Зак Нелсън, известен с екстремните

...
В ръцете на технологичния блогър Зак Нелсън, известен с екстремните
Коментари Харесай

Ето как се представи Samsung Galaxy S24 Ultra в екстремалните тестове на Зак Нелсън

В ръцете на софтуерния блогър Зак Нелсън, прочут с рисковите си способи за тестване на смарт телефони, попадна флагманът Samsung Galaxy S24 Ultra. Както нормално, устройството беше подложено на редица тежки проби за резистентност на надраскване, огън и прегъване.

Най-напред Нелсън тества екрана с новото защитно стъкло Gorilla Glass Armor. Забележими драскотини се появиха по него единствено когато беше обработен със инструмент с неотстъпчивост 7 по скалата на Моос. Дълбоките драскотини бяха породени от инструмент с неотстъпчивост 8 по скалата на Моос. Зак Нелсън съобщи, че е съумял да надраска екрана и с инструмент с показател на неотстъпчивост 6. Но блогърът във своето видео прецизира, че те са незначителни и едвам се виждат единствено при доста положително осветление при изключена подсветка на екрана.

След това създателят на видеото тества здравината на титановата рама на смарт телефона, като без особени усложнения я надраска с писалищен нож. В същото време бутоните за включване и за контролиране на звука се оказаха направени от алуминий. По задната страна и стъклото, покриващо датчиците на камерата, не бяха нанесени драскотини от ножа.

Galaxy S24 Ultra мина сполучливо и теста за огнеустойчивост. Първите повреди по екрана стартират да се появяват след 30 секунди. Смартфонът устоя чудесно „ патентования “ тест за прегъване, като резервира функционалността и структурата на корпуса си след два опита за огъване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР