В ранните часове на неделния ден феновете на смесените бойни

...
В ранните часове на неделния ден феновете на смесените бойни
Коментари Харесай

Ще предвидите победителя от Масвидал - Диас? Успех...

В ранните часове на неделния ден почитателите на смесените бойни изкуства у нас ще имат опцията онлайн да проследят идната борба на звездата ни в най-популярната бойна верига в международен мащаб - Благой Иванов .

Багата получава повече от съществено предизвикателство, като ще срещне в осмоъгълника Черния звяр - Дерик Люис в конфликт от тежка категория.

Препятствието е повече от съществено, само че е нужната стъпка напред, в случай че Благой желае във допустимо най-кратък времеви период да се изправи първо против някой от Топ 3 в ранглистата, а по-късно, за какво пък не, да стигне до борба за пояса в тази теглова дивизия.

Всички българи ще стискат палци за Багата и ще се надяват на негов триумф. Както е постоянно, когато той се качва на сцената.
 Солидна българска агитка ще поддържа Багата против Черния звяр в Ню Йорк
Солидна българска агитка ще поддържа Багата против Черния звяр в Ню Йорк

Някои от най-близките до боеца ни някогашни състезатели, другари и ММА запалянковци ще стискат палци онлайн в " Медисън Скуеър Гардън " за своя любим

Казвайки " пояс " обаче ще би трябвало да отбележим събитието на вечерта в митичния " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

Спорът за BMF колана на UFC дава обещание представление на всички фенове. Гарантира им борба в най-чистия ѝ тип. Изправя един против различен бойци, проправили си пътя към осмоъгълника по най-натуралния, само че също по този начин и сложен метод. Тръгвайки от най-ниското ходило. От боевете на улицата. В два от най-неприятните квартали, в които въпросните бойци са стартирали построяването си като състезатели и персони.
 Снимка 450314
Източник:

Който е бил даже единствено един път в Стоктън знае защо става дума. Да, намиращ се в един от най-популярните щати на една от най-мощните страни в света. Но в дадени елементи от тъкмо това обитаемо място времето като че ли е спряло. Развитие търпиш съвсем наложително, единствено в случай че се занимаваш с действия, които не просто граничат с противозаконните, а строшават на части тази условна, имагинерна граница. Нейтън Диас е наясно с всичко това. И не просто е съумял да оцелее в тази реалност, а да доближи до максимума на опциите си, извеждайки себе си и всички свои доближени до ярките прожектори на осмоъгълника.
 Снимка 450309
Източник:

На другия полюс имаме Хорхе Масвидал . Отново - в случай че сте имали шанса да гледате даже единствено една от незаконните борби, проведени от емблематичния Кимбо Слайс, който към този момент не е на този свят, знаете защо иде тирада. Знаете обаче и кой е Хорхе Масвидал. Задължително. Няма по какъв начин да не сте наясно, защото той стартира като инцидентен участник в тези боеве в дворовете на къщи или пък гаражи, а приключва участията си там, постоянно пребивайки с голи ръце някои от протежетата на уредника.
 Снимка 450324
Източник:

Диас и Масвидал са живото въплъщение на главната концепция на суровата, ясна и напълно съответна борба в клетката.

Те нито са най-атлетичните бойци , нито имат кой знае какъв брой впечатляващи физически данни и параметри, нито са взели участие в надпревари по бодибилдинг и така нататък Редица експерти даже регулярно и намерено се подиграват на метода, по който Диас стиска бицепси, с приведени напред рамена, изкривявайки стойката си до неразбираемост. Но същият този " кривак " накара живата легенда на UFC Конър МакГрегър да се съобщи. Отказа го, задуши го, унижи го, както се и беше заканил, че ще стори.
 Снимка 450306
Източник:

Когато Диас и Масвидал са в осмоъгълника, като че ли правила не съществуват.

Диас може да ви удари няколко шамара, да ви сочи с пръст, да ви се подиграва намерено, само че през цялото това време да кара кръвта от всички вероятни краища на лицето ви да потегля отвън тялото ви.
 Снимка 450305
Източник:

Хамалски шамари, още по-нетрадиционни оувърхенди, " замърсен бокс ", " пердах в телефонна кабина "... Всичко това е Нейт Диас. Способен е в миг, в който забележи отделящ се от гарда ви крак, да го прихване по подобен метод, че безусловно да го счупи на няколко части. А както се случва и в някои от срещите му, до момента в който ви заключва, той театралничи за камерите и още веднъж стяга прословутите си бицепси.

Облизва кръвта, стичаща се по лицето му, маже я по тялото си, удря си самичък плесници и си вкарва юмруци.
 Снимка 450308
Източник:

Поведение, граничещо с безотговорност и открита полуда. Но това е нещото, отношението на бойци като Диас към срещите им в осмоъгълника. Това е, което ги зарежда и изкарва максимума от опциите им нескрито.

Масвидал е малко по-различен, може би не чак толкоз краен в израза на своите страсти, колкото е идният му противник. Но той връзва огромната си коса на небрежна опашка, от време на време даже я сплита, сходно на малко момиченце, тръгнало за първия си образователен ден, след което... ви спуква от пердах!

В полусредна категория Хорхе Масвидал е записвал някои от най-забележителните нокаути. Голяма част от тях се превръщаха в действителност в секундата, в която ударът бе попаднал в задачата. Нокаутираща мощ в тази теглова дивизия си е нещо удивително. Това не са тежките бойци, където всяко привидно " допиране ", " гланциращи " по повърхността удари могат да те накарат да изпаднеш в безсъзнание. Питайте Дарън Тил. Питайте и нахакания Бен Аскрен, който изговори редица простотии за Масвидал и даже за страната, от която произлиза, а по-късно остана в осмоъгълника едвам 5 секунди против съперника, на който малко преди този момент се беше подигравал.

Получи коляно в лицето си, което го придвижи в друго измерение. И с цел да потвърди, че е " мръсно ко**ле ", в цялостния смисъл на думата, му вкара два убийствени удара в лицето. След което го обикаляше като куче, сочеше го и го осмиваше, повтаряйки дейностите му. Не е изключително спортсменско, само че Аскрен значително си го бе заслужил.
 Снимка 450330
Източник:

Подобно на Конър против Хабиб.

За Масвидал всичко постоянно е персонално . Никога не е " просто бизнес ".

" Искам не просто да надвивам противниците си. Искам да ги внушавам респект и те вечно да запомнят моето име. Искам да ги изпращам в друго измерение. Бъдете подготвени за " новия " Хорхе Масвидал ", сподели неотдавна роденият в Маями войник с кубински корени.
 Снимка 450310
Източник:

Много хора обаче, увлечени от усещането си за държанието, метода на говорене и отношението на Масвидал и Диас отвън кръга, не помнят обстоятелството, че тези двамата се потрошават от тренировки преди своите срещи.

Диас посещава зала, в която дружно с целия си екип тренира през нощта. Извън всички нормални признати правила. Когато няма никой различен. Изпиват кафето си в 22:00, след което се насочват към тежестите и тепиха. Понякога остават там до 02:00, от време на време повече. Според степента, до която са достигнали в подготовката си.
 Снимка 450311
Източник:

Масвидал към момента разчита на боксовия си треньор, с който започнаха дружно преди толкоз доста години. Когато той реши, че ще трансформира заниманието си в нещо професионално. Което да му носи доходи. Но няма да видите Хорхе и треньора му в лъскава, добре осветена и огромна зала. Ще ги видите в дребната, притъмнена, приглушена зала, в която те нормално се готвят преди среща.

Масвидал разчита и на безрезервната поддръжка на Йоел Ромеро . Той наложително подкрепя подготовката му, като доближени до боеца свидетелстват, че постоянно точно кубинският олимпийски герой дава верните препоръки на Масвидал, които по-късно го извеждат до успехите.
 Снимка 361134
Източник:

Наскоро чух, че експерти щели да излязат с изцяло точна, обоснована прогноза за срещата ...

Интересно мнение. Още по-любопитно е по какъв начин ще се случи това.

И Диас, и Масвидал имат своя характерен жанр . Имат преимущества и дефекти . Разполагат с качества и слаби страни . Можем да ги изборим една след друга. Но отново няма да е действително да излезем с съответна прогноза .
 Снимка 450304
Източник:

Можем да разсъждаваме много за метода, по който те пласират вършиме и крошетата си . Как лекото завъртане на десния крайник на Масвидал издава какво има намерение да направи той, преди да насочи водещата си ръка към брадичката на съперника. Как на два пъти (задължително) залъгва противника си с прийом, който има намерение да употребява на по-късен стадий от мача, с цел да ревизира по какъв начин реагира той . Да забележи дали притваря очи, до момента в който подвига ръката си, с цел да се отбрани. Дали гардът му е стеснен до равнището на веждите или е вдигнат напълно. Ще би трябвало ли да бъде крошето с спомагателна амплитуда, с цел да " прескочи " водещата ръка на противника.

Можем да отбележим " хвърлянето " (почти буквало) на ръката на Диас, когато той нападна, по какъв начин в този миг другата му ръка нормално е свалена по-ниско, в сравнение с би трябвало . Как подава брадата си доста напред, в опит да направи няколко бързи крачки към своя конкурент. Да кажем за това, че пласирането на десния му прав и десния оувърхенд усилват разтега на Нейтън, само че подлагат лицето му за противника , в случай че той е разчел бъдещите му дейности и опитва да вкара коляно в точния миг.
 Снимка 450312
Източник:

И още, и още, и още. Как захождат преди опитите за тейкдаун, методът, по който Диас се увива към противниците си като лиана, търсейки движещ се отвън тялото крак, който да бъде прихванат, като избира да борави с дясната си ръка в тези случаи.

Часове наред можем да вършим анализ на нормалното държание на двамата в осмоъгълника. Но няма по какъв начин да предвидим какво сигурно ще се случи . Най-вече тъй като и Масвидал, и Диас са " реакционни " бойци . Те работят съгласно съответната обстановка, която се получава. На момента. Понякога трансформират тактиката си в придвижване и стават сложни за разчитане.

Едно е несъмнено - багра ще го имаме. На неприятните ко**лета.
 Снимка 450315
Източник:

С прелюдия особено поради тях пояс, двамата бойци получават уважението и признанието към себе си за всичко, което са сторили през годините, почитателите получават екшъна, който желаят, имаме опълчване на Флорида против Калифорния, UFC печели доходи , които мъчно може да реализира с регулярна съществена среща за вечерта.

Всички приказват, всички чакат и ще гледат какво ще се случи.

В духа на казаното от двама от най-неприятните персонажи в организацията преди конфликта им, можем да предположим, че ни чака борба в най-истинския ѝ тип.

И както споделя един от тях, срещата не просто е нужна. Тя е " супер нужна ".
 Снимка 450313
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР