В рамките на събитието се проведе благотворителен търг в подкрепа

...
В рамките на събитието се проведе благотворителен търг в подкрепа
Коментари Харесай

ОББ организира официална церемония по награждаване на търговските си партньори

В рамките на събитието се организира благотворителен търг в поддръжка на деца с онкохематологични болести
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група КВС, провежда за втора поредна година публична гала по награждаване на комерсиалните си сътрудници. Акцент в тазгодишното събитие беше и 30-годишнината от основаването на банката.

По време на събитието, което се състоя на брега на морето в курорта Слънчев бряг, бизнес сътрудниците бяха отличени с персонализирани плакети за постигнатите високи търговски резултати през миналата 2021 година. Наградите бяха връчени от Татяна Иванова, изпълнителен шеф „ Маркетинг и дистрибуция – банкиране на дребно “, Силвия Каленска-Николова, заместник-директор „ Клонова мрежа “, Алина Григорова, шеф „ Управление на заемите Банкиране на дребно “ и Борислав Гостев, началник oтдел „ Управление на търговски сътрудници “.

В рамките на церемонията се организира благотворителен търг в поддръжка на деца с онкохематологични болести, който даде опция на гостите да наддават за скъпи предмети с висока сантиментална стойност, чиито притежатели са чиновници на банката.

Благодарение на тази дарителска самодейност, която беше сърдечно подкрепена от гостите на събитието, ОББ събра сумата от 11 840 лева, която банката ще удвои и ще подари на Сдружение „ Деца с онкохематологични болести “.

ОББ обичайно организира благотворителни начинания, като предизвиква чиновниците с удвояване на дарените средства, събрани от тях. През годините бенефициенти на дарителските дела на ОББ са били Сдружение „ Обединени за състрадание “ към ОББ и фондът, набиращ средства за идеята „ История с бъдеще - висше обучение за повече български деца “ на ДЗИ и доста други. Компанията концентрира старания и в подкрепяне на директно засегнатите от COVID-19, като обезпечи безвъзмездни застраховки за медиците на първа линия и дарения за лечебни заведения в цялата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР