В рамките на кампанията за президентските и парламентарните избори в

...
В рамките на кампанията за президентските и парламентарните избори в
Коментари Харесай

Лично интервю: Кандидат-депутатът Пламен Данаилов от ИТН

В рамките на акцията за президентските и парламентарните избори в предаването „ Тази събота “ ще видите персонални изявленията с част от претендентите за депутати и за вицепрезидент.

Пламен Данаилов, който е втори в листата на „ ИТН “ в 23 МИР в София. Той гостува в „ Тази събота “ дружно със брачната половинка си Яна. Двамата имат три деца – две дъщери и наследник.

Данаилов и брачната половинка му са дружно от тийнейджърските си години, учили са дружно в Английската гимназия в София. Женени са от съвсем 21 години.

Едно от първите тествания пред младото семейство, когато са на 22 години, е, когато оферират работа на Пламен Данаилов в Шумен. Тогава имат единствено едно дете – щерка им Дара. Първоначално живели разграничено, само че след това Яна и Дара се преместили в Шумен.

След няколко години брачният партньор още веднъж отпътувал на работа в Шумен, само че тогава щерка им била в първи клас, а синът им – първа година в ясла. Яна и децата останали една година сами в София.

Третото им дете – Анна, се ражда много по-късно от първите две – преди месеци. Причината е сериозен медицински проблем при брачната половинка на Данаилов при втората бременност.

В момента най-голямата им щерка е на 19 година, синът им – на 15 година, а дребната щерка – на 4 месеца. Големите деца оказват помощ в развъждането на бебето.

Гледйте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР