В рамките на Европейската зелена седмица за 2022 г. Huawei

...
В рамките на Европейската зелена седмица за 2022 г. Huawei
Коментари Харесай

Huawei представи новата европейска бяла книга на иновациите


В рамките на Европейската зелена седмица за 2022 година Huawei провежда две събития, обвързани със тактиката на Европейски Съюз за резистентен и трансформиращ напредък за дейно потребление на ресурсите и реализиране на климатично постоянна Европа до 2050 година.

На 30 май Huawei, дружно с Глобалната самодейност за резистентност, организира значимо събитие в Брюксел, фокусирано върху по този начин наречения „ twin transition “. Фокусът на събитието беше значимостта от дигитализацията, която ще бъде и в центъра на Зелената договорка. По време на утринния панел, който се организира в Европейския парламент, особено присъединяване взеха евродепутатите Сайръс Енгерер и Ибан Гарсия дел Бланко, както и Тони Джин Йонг, основен представител на Huawei за Европа.

Той съобщи, че „ В Huawei трансформираме думите в дейности. Стремим се да подкрепим проектите на Зелената договорка на Европейски Съюз и да създадем по този начин, че технологиите да оказват помощ по пътя за постигането на една по-добра планета “.

Компанията концентрира напъните си в четири съществени области:
понижаване на въглеродните излъчвания от цифровата инфраструктура поощряване потреблението на възобновими енергийни източници реализиране на прогрес в кръговата стопанска система запазване на природата благодарение на технологиите
Тези четири основни области са включени и в новата европейска на нововъведенията, основана от Huawei, която беше показана на събитието.

На следобедния панел, който се организира в библиотеката „ Солвей “ в Брюксел се включи доктор Цао Хуй, началник на отдел политики и тактики към Huawei за Европа. Той означи значимостта на софтуерните компании, които имат съществена роля за постигането на Зелената договорка на Европейския съюз.

На 1 юни 2022 година Huawei провежда и Зелена среща на върха в Стокхолм. По време на нея, Кенет Фредериксен, изпълнителен вицепрезидент за Централна Източна Европа и Северния район, съобщи: „ Не мисля, че някой е кадърен да се оправи с климатичните промени самичък, само че в случай че обединим старания можем да реализираме страхотни неща “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР