В продължение на цели 4 дни близнаците Борислав и Валентин,

...
В продължение на цели 4 дни близнаците Борислав и Валентин,
Коментари Харесай

BILD за убийството в Цалапица: Близнаците укривали изрода Рангел 4 дни в дома си, бил ранен

В продължение на цели 4 дни близнаците Борислав и Валентин, които са помогнали за заравянето на натрупа на 24-годишния Димитър Малинов, са укривали килъра му Рангел Бизюрев в дома си. Това излиза наяве от обява в немската медия bild.de. Твърди се, че след зверското ликвидиране и скриването на натрупа на Димитър на 20 юли се е наложило братята да приютят изверга, до момента в който стане време той да си хване полета назад за Германия на 24 юли, за когато е имал авансово закупен самолетен билет.
До софийското летище той бил закаран от същия човек, който на 10 юли при идването му в България е посрещнал Рангел и го е транспортирал до селото. Според него Бизюрев е имал голям брой забележими пострадвания по дясната ръка, които той не съумял да си изясни. Ръката му даже била синя и подута, а той не можел да я движи обикновено.
Основната версия за убийството, по която се работи все още, е, че жертвата и Рангел са имали неуредени сметки. Майката на Митко – Атанаска Бакалова, също проговаря пред Bild: „ Говори се, че са спорили за гаранция за някакъв заем. Но за такова нещо човек не убива и не заравя някого в земята като мъртво животно “, споделя с оскърбление дамата.
Към момента Рангел Бизюрев се търси и няма да може да напусне рамките на Германия поради издадена европейска заповед за арест.
Източник: Марица
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР