В продължение на меко казано деликатния скандал в Община Добричка,

...
В продължение на меко казано деликатния скандал в Община Добричка,
Коментари Харесай

МЕГА СКАНДАЛ: Злоупотреби в Община Добричка

В продължение на меко казано деликатния скандал в Община Добричка, за който голям брой медии осведомиха, в редакцията ни постъпи много объркващ сигнал, описващ надалеч по-значими в публичен проект действия на кметицата Соня Георгиева. Те са свързани както с непосредствено пазаруване на гласове за идните локални избори, по този начин и с нелегално отнемане на персонални документи, насила, нелегално предписание с бюджетни средства и ред други действия, които представяме без редакторска интервенция в изпратеното от подателите писмо.

 

Ето какво настояват те:

 

“Пишем Ви за корупцията която се вихри в другояче спокойната ни селска Община Добричка.

На 16.10.2023г. е пусната тъжба против Соня Георгиева за закани, насила за гласоподаване за Българска социалистическа партия на идните избори и корист с Отпускането на целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2020/2023 година В Редица Села в община Добрич-селска под строгото командване на Георгиева се декларират дърва за помощ за отопление за десетки десетки ЛИЦА ФАНТОМИ, на които им се подправят документите и им се дават дървата,  по-късно дървата се осъществят към частни Фирми на половин цена и по този начин страната се ощетява с доста десетки хиляди лв., по този начин година след година, същата работа е и с наемането на всяко кметство с кмет от Българска социалистическа партия на мургави служащи посредством общественото подкрепяне, на които дебитните им карти стоят в кметството и кмета тегли заплатите им. ”

 

 

Редакцията ни остава в очакване способените органи да се сезират във връзка по този начин изнесените от подателите на сигнала данни. Екипът ни ще продължи да следи случая.

Автор: samoistinata.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР