В продължение на девет поредни седмици зрителите на филмовия канал

...
В продължение на девет поредни седмици зрителите на филмовия канал
Коментари Харесай

“Какво ти се гледа в понеделник?“ – киноманите избират във „Великият понеделник“

В продължение на девет следващи седмици феновете на филмовия канал KINO NOVA ще имат опция сами да изберат коя лента желаят да гледат всяка понеделник вечер. От 26 юни киноманите ще могат да избират сред два кино лентата в единадесетото издание на емблематичната акция „ Великият понеделник “ .

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –. На 3 юли, тъкмо в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове.

В тазгодишното издание за любовта на феновете ще се борят общо 18 хитови ленти. Те ще предложат многообразие от жанрове и вълнуващи сюжети – от незабравими завършения и спиращи дъха екшъни през трагични провокации до първокласни комедии.

По традиция феновете, които вземат участие в гласуването в единадесетото издание на „ Великият понеделник “, ще могат да печелят атрактивни дарове всяка седмица. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР