В продължение на десетилетия се смяташе, че американска база, наречена

...
В продължение на десетилетия се смяташе, че американска база, наречена
Коментари Харесай

Черна пирамида: откриха секретна военна база” в СНИМКИ от Google Maps

В продължение на десетилетия се смяташе, че американска база, наречена „ Черната пирамида “, се намира надълбоко подземен в сърцето на Аляска, Съединени американски щати, само че неотдавна откривателите на Гугъл Maps сметнаха, че може да са я разкрили.

Скритото подземно държавно оборудване е обвързвано с разнообразни тайни теории от десетилетия. Според легендата гигантска пирамида е скрита надълбоко в пустинята на Аляска и е дом на строго секретна военна база, пише Daily Star.

Изданието отбелязва, че се счита, че обектът е по-голям по размери от пирамидите в Гиза в Египет, само че в никакъв случай не е имало публично удостоверение от Съединени американски щати. Миналата година обаче някогашният сътрудник на контраразузнаването Дъг Матшлер взриви обществените мрежи, като призна, че в действителност е съумял да го откри на картата.
" Когато разположих картите, имаше един регион, който беше зачеркнат и на него беше написано, че този регион не е проучван досега. С моя опит в контраразузнаването разбрах, че те крият нещо ", споделя сътрудникът.  Военна база Много хора считат, че са видели част от някогашна мина Снимка: Reddit  Военна база
През 1992 година в Китай се случи най-голямата подземна детонация в историята, 70 пъти по-мощна от атомната бомба, хвърлена над Хирошима. Съобщава се, че ударни талази са усетени чак до Аляска и са записани от принадлежности за разбор на трусове, а локална новинарска станция заяви за ужасяващото изобретение. Те настояват, че инструментите разкриват гигантска подземна пирамида. И в този момент, през 2024 година, наподобява, че това място най-сетне е открито в Гугъл Maps.

В Reddit няколко консуматори видяха, че гигантският триъгълник се е появил на земята покрай някогашната площадка на мината Nixon Fork. До него има някогашна писта на летището, а пътят води непосредствено до това необичайно място. На доста километри в близост не се виждат градове или селища. Много форумци взеха решение, че това е част от някогашна мина, само че има и такива, които имат вяра, че „ Черната пирамида “ се намира някъде там.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР