В продължение на десетилетия жените грешат по безброй начини, що

...
В продължение на десетилетия жените грешат по безброй начини, що
Коментари Харесай

Грешки при нанасяне на матово червило

В продължение на десетилетия дамите бъркат по безчет способи, що се отнася до червилата - от кораловите цветове през 80-те през блус и сребърни отражения през 90-те, та чак до новаторската консистенция на блясъка и супер течния външен тип през 2000-те. 

За благополучие, след няколко години опити и неточности, през днешния ден сме по-предпазливи във връзка с грима. Тук ви споделяме най-честите неточности, които допускате, когато употребявате червило. Като начало, неизползването на еликсир е една от най-честите неточности.  
 10 неща, които мъжете не харесват в дамите 10 неща, които мъжете не харесват в дамите
Не е задоволително да знаем единствено какво харесват мъжете, само че и какво ги отблъсква. Разбира се, не всеки път всичко е толкоз изрично, само че все...

Сухи устни

По-лоша неточност е използването на червило върху сухи устни; изключително в случай че харесвате матови цветове.  

Прекаляване с ексфолирането

Ексфолирането и хидратацията ще ви оказват помощ да поддържате здрави и красиви устни. Прекаляването с ексфолирането, изключително с четка за зъби или нещо сходно, обаче е пагубно. Това може да докара единствено до явни инфекции или разкъсвания. 
 Версията за багра в Червило - наркотици * Версията за багра в " Червило " - наркотици*
Информацията на организация Блиц за всеобщ побой в столичния клуб " Червило " не е вярна. Това твърди източник на Actualno.com, участвал на...

Очертаване

Друга неточност е несъразмерното потребление на моливи. Да, те са потребни, само че удебеляването на външния тип на устните не постоянно изглежда  естествено или привлекателно. 

Допълнително червило

Да не приказваме за оцветяване на зъбите. Често срещана неточност, която може да бъде избегната единствено посредством дискретно боядисване на устните.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР