В продължение на 20 минути ме разпитваха как е протекла

...
В продължение на 20 минути ме разпитваха как е протекла
Коментари Харесай

Миндилите на Рашков в акция: Прибраха 100 ловци, разпитват ги яли ли са свинско с депутат от ГЕРБ

В продължение на 20 минути ме разпитваха по какъв начин е протекла срещата на ловната ни дружинка с кандидат-депутата Младен Шишков.  Интересуваха се по какъв начин е пристигнал при нас, какво ни е дал, особено за него ли сме се били организирали.

Това описа 44-годишният ловджия Младен Мандраджийски от Раковски. Той е един от привиканите  в Икономическа полиция в Пловдив. Освен него за два дни са призовани още близо 100 души от ловната дружинка, нищо, че част от тях не са били на срещата.

Самият Младен Шишков от през днешния ден стопира да пуска в профила си фотоси от срещи. „Стоят хората на Бойко Ршков, дебнат в обществените мрежи и вървят по-късно да тормозят хора, в случай че ги има на фотоси с мен. Затова спирам да обявявам такива, с цел да не ви тормозят приятели“, написа някогашният народен представител.

„Разпитваше ме служителка. Интересуваше се какво е станало на 6 ноември, какво сме яли, какво сме пили, кой го е донесъл. Отговорих й, че това беше обичаен обяд на дружинката под навеса до язовира в кв. „Генерал Николаево“. Тя продължи да пита какви пропагандни материали ни е дал Шишков. Отговорих й флаери“, изясни Мандраджийски.

Полицайката се интересувала кои са били присъстващите на срещата. „Ловци с разнообразни политически убеждения. Никой претендент не сме върнали, който не и потърсил“, описа Мандраджийски.

Накрая служителката го предиздвикала да подпише декларация и протокол, че няма да купува и продава гласове.

„Пълни нелепости. Занимават и плашат хората. Много от привиканите за разпит даже не бяха участвали на въпросната среща. Не ги интересува, че сме на работа и отсъстваме“, недоумява Младен Мандраджийски.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР