В примитивни условия са принудени да почиват шофьорите на градски

...
В примитивни условия са принудени да почиват шофьорите на градски
Коментари Харесай

Обръщалото в Смирненски с примитивни условия

В примитивни условия са принудени да почиват водачите на градски автобуси, спрели за малко на обръщалото в регион " Западен ", видя екипът на " Марица ", до момента в който чакаше рейса към центъра. 

Там нормално се събират по 3-4 возила вкупом, които би трябвало да потеглят по маршрутите си в друг час един след различен. В късото време за отдих обаче вариантите на водачите и кондукторките по никакъв начин не са огромни.

Обръщалото наподобява по-скоро на клошарски дом, обаче няма покрив или подслон, под който чиновниците да се прикрият, в случай че вали. Затова пък има дълга желязна скамейка с изпочупени дървени седалки, която може да побере няколко индивида по едно и също време. На разположение е и желязна маса с плот от дъски, където човек може да си остави кафето, стига да има от кое място да го купи. Наблизо обаче не се вижда никакъв павилион. 

Третата " екстра " за екипажите на градските автобуси е смачкана остаряла табуретка, евентуално взета от изхвърлен комплект непотребна мека мебел.

За похлупак оборудването на обръщалото включва и две кошчета за боклук, едното от които има и вграден пепелник. Придружава го индикативен надпис за използването му, което го прави някакво сходство на непотребните монетни автомати в автобусите. Разликата е, че пепелникът и кошчетата могат да се употребяват по предопределение.

Ако пък се питате къде се облекчават водачите и кондукторките, откакто са прекосили целия град, просто погледнете храсталаците, избуяли на двайсетина метра зад мястото за отмора. Към тях през тревата води утъпкана пътека, което демонстрира, че " зелената тоалетна " се употребява интензивно. Единствено не е ясно има ли мъжки и дамски шубрак, или водачите и кондукторките се редуват при посещаване на " това място ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР