В пресата се появиха твърдения, че актьорът, пребил от бой

...
В пресата се появиха твърдения, че актьорът, пребил от бой
Коментари Харесай

Юлиан Вергов е актьорът посинил Диана Димитрова?

В пресата се появиха изказвания, че артистът, пребил от пердах Диана Димитрова преди 5 години, е Юлиан Вергов.

Обвиненията към него бяха поместени в най-новия брой на “Уикенд ”, а вестникът твърди, че те са доказани от цели 7 самостоятелни източника.
                             

Изключително неприятната преживелица се разиграла напролет на 2017 година, на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот ". В поредицата Диана влиза в облика на доктор Зорница Огнянова, а сътрудника Вергов играе доцент Банков.

Димитрова и Вергов за малко пренесли интимните подиуми от сериала в действителния живот, само че след къса и бурна връзка двамата се разделят, а това поражда изострен спор посред им. Всичко това става притежание и на екипа на сериала, пред който те си разменят обидни реплики.
                             

Според обявата на " Уикенд ", съответната причина Диана Димитрова да бъде пребита от Юлиан Вергов, е имитация, която тя прави по адрес на щерка му - 15-годишната тогава Алена. Вергов упреква Диана, че се пробва да манипулира детето му и оглупял от яд налита да я бие с плесници и юмруци. Целият екип на сериала, към 30 индивида, стават очевидци на побоя. Част от тях споделят пред вестника, че в опит да се отбрани, Диана също го удря и с ноктите си издира лицето му съвсем до кръв.

Ден след случая продуцентът на сериала Евтим Милошев избира да заеме страната на Юлиан Вергов и упреква Диана Димитрова, че надали не е предизвикала побоя. Актрисата не си вади здравно удостоверение, само че прави шокиращите фотоси, които избра да покаже 5 години по-късно, при започване на тази седмица.
                             

До този миг нито Диана, нито Вергов са коментирали публично изказванията на в. “Уикенд ”.

Заради мощният публичен отзив прокуратурата се самосезира още във вторник, а съгласно Lupa.bg актрисата към този момент е била разпитана. Източници на уеб страницата настояват още, че в случай че Вергов бъде приет за отговорен по това обвинявания би могъл да получи до 2 години ефикасен затвор.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР