В пресата излезе стряскащото твърдение, че Джулиана Гани имала доста

...
В пресата излезе стряскащото твърдение, че Джулиана Гани имала доста
Коментари Харесай

Нечувано: Обвиниха Джулиана Гани в побой, ето как тя се защити

В пресата излезе стряскащото изказване, че Джулиана Гани имала много сложен темперамент и даже налитала на пердах на новия си - служителя на реда Теодор Гецов.

Това настояват източници на в-ик “Уикенд ”, които станали очевидци на зрелищна препирня сред двамата.
                             

" Тези двамата се биха, замеряха се с чаши, бяха пробили дупка даже във вратата на стаята. И внезапно – бебе! Нямам думи! ", споделя с отвращение наблюдаващ на трагичния скандал. И други гости в хотела свидетелстват за екшъна, който бил озвучен с викове от нейна страна. Чували се обиди като " злощастник ", " негодник ", " лайно мръсно " и прочие ”

Съвсем неотдавна Джулката изненадващо заяви, че е в очакване на второто си дете.

 
                             

Гани стартира връзка с служителя на реда Теодор незабавно след развода с фитнес инструктора Илиян Найденов. Почти незабавно тя реши, че желае дете и от новия си мъж. Това решение много учуди някои от нейните почитатели, защото тя непринудено остави родителските права над сина си Давид на някогашния си брачен партньор. Джулката вижда 2-годишното момченце единствено през уикендите, а през останалото време за него се грижи татко му в Монтана. Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, с цел да избегне още правосъдни разправии и да си обезпечи успокоение в персоналния живот. " Направих го за положителното на детето! ", коментирала е Гани.



След като медиите мълниеносно разпространиха новината, че Джулката е побойничка и има сложен темперамент, самата тя и Теодор излязоха със сторита по тематиката.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР