В предаването: Спортен обзор Предаването стартира с обзор на най-важното във футбола

...
В предаването:
Спортен обзор
Предаването стартира с обзор на най-важното във футбола
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 15.04.2023 с Ралица Караджова, Инес Павлова, Симона Дянкова, Георги Помашки

В предаването:

Спортен преглед

Предаването започва с преглед на най-важното във футбола и волейбола от миналата седмица. Разговаряме с журналистката Инес Павлова и коментаторката на футболни мачове Ралица Караджова.


Шампионите


Нежност, мощ, непримиримост - това са единствено част от качествата, които са ти нужни, с цел да станеш олимпийски първенец в художествената гимнастика, само че пък тези качества ти отварят доста необятно вратите в живота отвън спорта.

Разговаряме със Симона Дянкова - едно от златните девойки на родната художествена гимнастика. Тя беше част от ансамбъла, който завоюва олимпийската купа в Токио. Дянкова има още куп достижения в професионалната си кариера.

 

Георги Помашки е едно от огромните имена в леката атлетика. Опитният треньор влезе “В темпото на Кари ”, включвайки се от Gloria Sports Arena, където е на лагер с възпитаниците си, измежду които и олимпийският и европейски първенец на дълъг скок Милтиадис Тентоглу.

Георги Помашки споделя за работата си с елитни състезателите, която продължава над 30 години в Гърция, както и за значимите детайли от психическата подготовка на един играч.

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР