В позиция по повод смъртта на Алексей Навални от Националния

...
В позиция по повод смъртта на Алексей Навални от Националния
Коментари Харесай

„Да, България“: Режимът на Путин се стреми да установи сфера на влияние, България трябва да засили отговора си

В позиция във връзка гибелта на Алексей Навални от Националния съвет на „ Да, България “ означават нуждата  от използване на комплекс от политики за повишение на съпротивителните качества на българските институции против заканите от Кремъл. „ Режимът на Путин се стреми да откри сфера на въздействие, в която да наложи своя модел на ръководство. България би трябвало да ускори отговора си против тези кроежи на всички нива “, считат от партията.

„ Налице е все по-остра потребност от промяна на службите за сигурност. Особено притеснителни са сигналите, че българските служби не оказват дейно противопоставяне на съветското въздействие и навлизане у нас, в това число и в самите институции от бранш " Сигурност ", показват още от „ Да, България “. От партията приканват Народното събрание да стартира разглеждането на законопроектите, „ отнасящи се до нужните трансформации в бранша “. От групировката обръщат внимание и на обстановката в Украйна. „ Успехът на Украйна е от витален народен интерес за страната ни “, споделят от партията.

„ Време е да се ускорят напъните на нашите институции в осъществяване на съответните решения на Народното събрание и от заявления да преминем към бързи дейности. Очакваме Министерството на защитата да регистрира активността си в тази тенденция пред Народното събрание “, се споделя още в позицията.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР