В повечето малки градове всички се познават и има оплетен

...
В повечето малки градове всички се познават и има оплетен
Коментари Харесай

Кметът и зам.-кметът на Божурище остават в ареста за 24 часа

В множеството дребни градове всички се познават и има впримчен кръг от зависимости. Принципната обстановка в страната е, че се краде доста и безочливо, и по тази причина се намираме на това състояние. Това съобщи на конференция в Божурище зам.-главният прокурор Иван Гешев, съобщи БГНЕС.
Думите на Гешев де факто са същите като тези след акцията в Червен бряг преди два месеца. А за Божурище Actualno.com описа още в края на януари тази година - за продажба на 80 декара общинска земя на скандално ниска цена от 1,68 лв. на квадратен метър. Тогава кметът Димов пространно изясни по какъв начин обвиняващият го ръководител на Общинския съвет в Божурище в действителност също бил подкрепил продажбата.
" За съответния случай в Божурище става дума за 4 поземлени парцела, които сега са частна благосъстоятелност, а преди този момент страната ги е предоставила безплатно на община Божурище. В резултат на манипулирани търгове са продадени на цена към 150 000 лв., а действителната им цена е друга. Всеки знае, че за по-малко от 40-50 евро на кв. метра надали може да се намерят такива парцели. Разликата от 8 млн. до 150 000 лв. не е влезнала в общината. Ще бъдат арестувани за 24 часа кметът на община Божурище, зам.-кметът и още едно длъжностно лице. Работи се в посока на закононарушение по работа ", сподели Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР