В последствие, пред руското списание Подем, Песков предупреди думите му

...
В последствие, пред руското списание Подем, Песков предупреди думите му
Коментари Харесай

„Нашите президентски избори не са точно демокрация, а по-скоро скъпоструваща бюрокрация”

В следствие, пред съветското списание „ Подем ”, Песков предизвести думите му да не бъдат тълкувани неправилно, защото Русия е демократична страна, което „ споделя в посланията си самият Владимир Путин ”.

Една от обичаните тематики, на които Владимир Путин неизбежно ще се спре в предизборните си изяви, са обичайните съветски полезности, подкрепени от доста комфортен „ образец ”, отбелязва NYT - окончателното закриване на Англо-американското учебно заведение в Москва, което повече от 75 години е в центъра на съдействието сред Съединени американски щати и Русия. Но „ журналистическо следствие ” на московска медия „ откри ”, че учебното заведение прави „ ЛГБТ-пропаганда ”, а през май московски съд разпореди затварянето му „ вечно ”, напомня NYT.

Друга предизборна поанта на Владимир Путин сигурно ще бъде войната в Украйна, въпреки че Дмитрий Песков наподобява даже не счита за належащо провеждането на предизборна акция, защото „ консолидацията на популацията към сегашния президент е невиждана и в случай че се кандидатира (!), той безспорно ще бъде избран отново ” за още 6 години.

Реално видяно...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР