Първо, две от най-обсъжданите световни фигури не присъстваха, отбелязва анализ

...
Първо, две от най-обсъжданите световни фигури не присъстваха, отбелязва анализ
Коментари Харесай

Тревогата за бъдещето доминира Мюнхенската конференция по сигурност

Първо, две от най-обсъжданите международни фигури не участваха, отбелязва разбор на Военновъздушни сили - някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който насочвайки се още веднъж към Белия дом, към този момент заплашва да разклати основни трансатлантически интернационалните връзки, и съветският президент Владимир Путин, гневно упрекван на MSC за гибелта на политическия му конкурент Алексей Навални и войната в Украйна, която към този момент разклати устоите на интернационалния правов ред.

Всъщност тази година Русия и Иран не бяха поканени в Мюнхен, тъй като съгласно уредниците, двете страни " не са заинтригувани от логичен разговор ".

„ Живеем в свят, в който има от ден на ден борба и по-малко съдействие. Светът стана доста по-опасно място “, заключи Жозеп Борел, висшият представител на Европейски Съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност, описвайки с тези няколко думи задълбочаващото се геополитическо напрежение и разтърсващата икономическа неустановеност.

„ Това беше конференция на един неподреден свят, доминиран от безотговорност “, добави Дейвид Милибанд, основен изпълнителен шеф и президент на Международния избавителен...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР