В последния възможен момент ще вземе решение Демократична България дали

...
В последния възможен момент ще вземе решение Демократична България дали
Коментари Харесай

Демократична България решава в 12 без 5 за кабинета

В последния вероятен миг ще вземе решение Демократична България дали поддържа кабинета на „ ИТН ”. Това заяви съпредседателят на обединяването Христо Иванов в „ Неделя 150 ”.

„ Не сме взели дефинитивно решение. Ще изчакаме до последния вероятен софтуерен миг. Да забележим сътрудниците от Има Такъв Народ в каква посока ще тръгнат. Тогава ще решим. Не ни плашат с нищо предварителни избори или изолираност. Тази е борбата, от която никой не може да ни изолира. Другите идват и си отиват. Който желае да се бори за България, е с нас нормално ", сподели Иванов.

" Не мога да кажа какво е нашето отношение. Реалността е, че на нас ни липсва и минимална доза информация на база, която да вземем решение. Аз не знам каква е формулата. Тя се обрисува и доста ме тормози това, което виждам като очертание. Надявам се това да бъде преосмислено от сътрудниците от Има Такъв Народ. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че фигурата, която в последния миг беше появена за премиер-министър е безапелационна. Тук не става дума да разясняваме биографията на господин Николов. Начинът, по който стана появяването на Пламен Николов, доста ме тормози. Става дума за развой без предсказуемост ", счита Иванов.

" В този парламент би могло да се образува значително болшинство към ясно водачество и към ясно декларирани и деликатно разисквани политики, предмет на политически задължения... Ние сме в обстановка, в която не можем да структурираме развой на прелиминарен разговор по основните въпроси. Не се работи с политика на свършените обстоятелства ", сподели още Иванов. И добави: " В този парламент би могло да се образува значително болшинство към ясно водачество и към ясно декларирани и деликатно разисквани политики, предмет на политически задължения... Ние сме в обстановка, в която не можем да структурираме развой на прелиминарен разговор по основните въпроси... Аритметична поддръжка ще се откри, някакво ръководство ще бъде излъчено ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР