В последния работен ден на 47-то Народно събрание съпредседателят на

...
В последния работен ден на 47-то Народно събрание съпредседателят на
Коментари Харесай

ВМРО ще се яви на изборите самостоятелно. Освен ИТН, не ги иска и Стефан Янев -

В последния работен ден на 47-то Народно заседание съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация. От партийната телевизия той насочи покана и към някогашните сътрудници от " Обединени патриоти " - " Атака " и НФСБ:

" Има Такъв Народ са добре пристигнали, партията на ген. Стефан Янев и някогашните ни сътрудници в " Обединени патриоти ", които припознават българския народен интерес, са добре пристигнали ", сподели тогава той и добави, че е нужна коалиция на българофилите, в чиято основа да бъдат националната сигурност, икономическият национализъм и демографската политика.

Поканата за " обединението на българофилите " обаче съвсем. Миналата сряда бившият служебен министър председател и водач на новата партия " Български напредък "   за общо явяване на идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври.

КОД на Петър Москов отказа да одобри поканата на Вътрешна македонска революционна организация. Миналата седмица Москов разгласи, че .

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, след две седмици търсене на съдружни сътрудници, разгласи в предаването " Твоят ден " на Нова телевизия, че партията ще се яви независимо. Това значи, че и досегашните сътрудници НФСБ не са откликнали на поканата.

Джамбазки добави още, че са водени диалози и с Общество за Нова България, само че не желали да се скроява коалиция небрежно.

Той разяснява, че нишата за националистическа партия не е заета от " Възраждане ": " Възраждане " не е нито патриотична, нито националистическа, а извънредно лява и извънредно промосковска партия. Тя залага на страхове и популизъм. "

По думите му гласоподавателите на партията на Костадин Костадинов " ненавиждат всички и гласоподават на инат. Те са последователи на теории на конспирацията, имат вяра, че самолети ни пръскат със болести ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР